De Land Rover , een auto voor jou?

by ,

Wanneer iemand over een Land Rover begint te praten schiet bij veel natuurliefhebbers al snel het water in de mond. De Land Rover staat namelijk bekend als dé off road wagen die je zou moeten hebben wanneer je een beetje wildernis wilt verkennen en ontdekken.

Deze auto is hier dan ook letterlijk en figuurlijk voor gemaakt. Met zijn hoge wielen en de hoge ligging op de weg is deze auto perfect geschikt voor het doorkruisen van oneffen wegen, water en poelen. Wanneer je dit wilt kun je er zelfs voor kiezen om een vier wiel aandrijving te nemen.

Dit betekent dat je vanuit elke penibele situatie moeiteloos weer verder kunt rijden. Mits deze situatie te maken heeft met de ondergrond waarin je aan het rijden bent natuurlijk.

Soorten grond waar je met een normale auto nooit meer los zou komen is vaak voor de Range Rover geen probleem. Even flink gas geven en je bent loos. Je kunt weer verder op je avontuur.

Landrover electric

Geschiedenis van de Land Rover

De eerste Range Rover is de wereld in geschoven in 1970. En sindsdien is het model nog steeds goed te herkennen maar zijn er logischerwijs jaar in jaar uit prachtige veranderingen aan gedaan.

Zo is deze prachtige hoge auto in 1981 voor het eerst geïntroduceerd als een auto met niet vier maar vijf deuren. Dit bracht voor de echt fans nog veel meer opties. Het is nog steeds de meest luxe SUV verkrijgbaar die ook nog eens op veel verschillende manieren laat zien dat hij uitblinkt op het terrein van vormgeving, technologie en verschillende snufjes die deze auto onderscheidt van alle andere soortelijke auto’s die er bestaan.

De hele bestaande collectie van Range Rovers wordt ook wel de Range Rover familie genoemd. Elk lid van deze familie heeft alle aandacht gekregen die er nodig was en regelmatig wordt er weer een nieuw lid geïntroduceerd. De volgende kan bijvoorbeeld al in Maart 2017 op de automarkt verwacht worden.

Speciale verzekering Land Rover

De Land Rover heeft zelfs zijn eigen verzekering. Deze is helemaal op maat gemaakt voor dit type auto en zijn bestuurder. Wanneer je ervoor kiest om je nieuwe auto bij Land Rover verzekeringen te verzekeren geeft je dit recht op een mooie en scherpe aanbieding vergeleken met andere verzekeringen waaruit je kunt kiezen.

De voorwaarden behorende bij deze verzekering onderscheiden zich onder andere door het verzorgen van bepaalde dekkingen welke bij concurrerende verzekeringen niet aan bod zullen komen. Hieronder vallen bijvoorbeeld het wegvallen van het eigen risico en de garantie dat je auto altijd wordt gerepareerd met originele onderdelen behorende bij een Range Rover.

Je kunt er dus veel voordeel mee behalen. Vooral in je portemonnee is dit goed te voelen. Wel zo fijn.

Accessoires landrover

De landrover heeft een set aan accessoires waar je u tegen zegt. Voor elke vraag is wel een oplossing bedacht. Je kunt het zo gek niet bedenken of de Land Rover kan het je bieden. Hij wordt dan ook ingericht speciaal voor de doeleinden waar de bestuurder en bijrijders behoefte aan zouden kunnen hebben.

Omdat je bijvoorbeeld niet wilt dat er spullen uit je auto kunnen vallen wanneer je de achterklep opent is er een net verkrijgbaar welk je hier gemakkelijk voor kunt spannen. Verder heb je ook de mogelijkheid om in diezelfde achterbak een veiligheid box aan te brengen. In deze box kan je belangrijke en / of breekbare dingen vervoeren. Vooral handig wanneer je over hobbelige wegen aan het rijden bent.

Ook voor de mensen die achterin de auto moeten vertoeven is er van alles te verkrijgen aan handige opbergruimtes en zakken. Koelelementen in tassen of boxen welke ook tegelijkertijd dienen als een armleuning of tafeltje in het midden.

Bedenk wat voor mogelijkheden dit jou of je gezin allemaal kan bieden. Wat je ook nodig hebt, de Range Rover kan hierin voorzien. En dat zonder in te leveren aan design en handigheid.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *