Webcams en weersvoorspelling

MOTORRIJDEN IN DE OMGEVING

Als je ergens heerlijk kunt motorrijden is het hier wel. Toen wij hier in 2004 kwamen wonen namen we onze motoren mee en we hebben er al heel wat kilometers opzitten. We hebben kaarten en routes van de omgeving die u in kunt kijken. Tevens hebben we Mapsource routes beschikbaar. We kunnen heel wat mooie plekjes aanwijzen die echt de moeite waard zijn om naar toe te rijden. Vanaf ons zit je ook zo aan de Middellandse Zee bij Perpignan maar ook Andorra ligt vlakbij. Als u iets nodig hebt voor uw motor, of als u kleding zoekt is het zeker de moeite waard om in dit belastingvrije paradijs te gaan kijken.

U kunt hier rijden op smalle bergweggetjes langs ravijnen en klippen, onder bergtunneltjes door en door diepe gorges. Maar ook over de prachtig beboste groene plateaus met de schitterende uitzichten over de bergtoppen. Tussen de koeien, schapen en wilde paarden die hier vrij rondlopen. Ook hebben we hier vele musea en andere bezienswaardigheden.

Geen zin om zelf naar zuid Frankrijk te rijden? Je kunt ook je motor laten vervoeren door Bike-away en zelf de trein of het vliegtuig nemen.

Kijk ook op de Links-en Ligging-pagina.

Iets niet in orde? Een technische vraag of opmerking? Mail de webmaster!